rodjendan

Šta pokloniti Sebi za rodjendan?

Rođendani za neke od nas znače godine kojima ne žele da znaju broj, pa se na taj dan pokriju preko glave i prave se da je dan kao i svaki drugi jer su na Facebooku obrisali datum rođenja i nema rođendanskih čestitanja. Potpuno je legitimno pripadati ovoj grupi rođendanomrzaca.

Ali za sve ostale koji jedva čekaju svoj rodjendan i odbrojavaju dane do te svećice koja se topi na torti, ovo je najradosniji povod za najlepše poklone!

Rodjendanski pokloni imaju svoju evoluciju… Od trenutka kad postaneš svestan sebe i rođendana prvo uvek želiš brata ili sestru. Onda to malo stvorenje prečesto plače i hoće sve tvoje igračke pa shvatiš da za deseti rodjendan želiš – psa! Za petnaesti želiš novi bajs, a za osamnaesti – prva kola! Onda prva karta do Njujorka preko Pariza i sve tako dok ne počnu hijaluronski fileri i botox tretmani…

Baš tada shvatiš da bi volela da dobiješ neko novo iskustvo na poklon, neki let avionom sa pilotom ili kurs golfa, skok padobranom ili kurs jedrenja.

Pravo pitanje je zapravo šta pokloniti sebi za rodjendan?
Jer prijatelji i porodica te vole i dobro poznaju, ali niko tako dobro kao ti sam sebe. I zašto bi drugi trebalo da te usrećuju poklonima za rodjendan jače i više nego ti sama sebe? To je tvoj jubilej, tvoj praznik, tvoj dvocifren broj koji zaslužuje da mu pokažeš koliko ti je lepo sa svojim godinama i pokloniš sebi i svojoj novoj godini nešto za pamćenje. Vrednost nikada ne bi trebalo da nas sprečava da pokažemo svoju zahvalnost sebi samima. Nisu samo skupi pokloni oni koji se pamte. Pamte se originalni i od srca pruženi. Drugima ali i sebi, dabome.

KupiMe ovih dana proslavlja svoj 6. rođendan i svima vama poklanja po nešto za pamćenje. Jer tako sebi poklanjamo vaše osmehe i radosti koje zajedno delimo dok se svećice gase.

Živeli! Srećni!