ciscenje-doma

Sredi dom za praznike!

Miris toplih kolačića širi se iz pećnice koja se još puši i popunjava kuću smirenim i sanjivim raspoloženjem, uz puno dragih ljudi, dok sveže ofarbana jaja krase prazničnu trpezu. Ipak, svaka žena zna da je taj idilični mir tek poslednja faza praznične groznice, a ona prva i, možda, najteža, započinje raspremanjem i čišćenjem kuće!
Kako bi smo vam to ove godine olakšali, donosimo vam najbolje ponude koje će vam pomoći da više vremena izdvojite za svoje ukućane, a manje provedete s metlom i usisavačem u ruci! Pa krenimo redom!

 

POPUSTI ZA PROFESIONALNO SREĐIVANJE DOMA

 

 1  Dubinsko pranje nameštaja

Alergični ste na prašinu i ni malo Vam nije zabavno da se zavlačite ispod troseda ili usisavate fotelje i osvežavate ih… Ovaj higijenski ritual važan je kako zbog samo osećaja pročišćenosti i svežine, tako i zbog zaštite od alergija, a naročito ako živite sa kućnim ljubimcima. Svima će prijati osvežen nameštaj!

Izaberi pranje troseda, dvoseda, fotelja i šest stolica u Tepih Servisu Beograd po super ceni!

Kupi 1.300 RSD!

 2  Pranje 10m2 tepiha sa besplatnim dolaskom!

Toplina porodičnog doma je ono što vas opušta i daje vam snagu i volju za nove uspehe… i zato vam se srce topi kad ih vidite kako se svo troje valjaju na podu i golicaju, igraju igrice priključeni na televizor ili se igraju Monopola na tepihu!

Sve ovo ne bi bilo tako zabavno sa tepihom koji nije baš čist. Zato po super ceni uzmite kupon za dubinsko, obostrano mašinsko pranje vaših tepiha, sa BESPLATNIM dolaskom!

Kupi za 1.490 RSD!

 3  Dubinsko pranje bračnog dušeka

Pranje velikih komada nameštaja zaista predstavlja problem. Ni malo Vam nije zabavno da skidate fleke sa ogromnog dušeka, trljate, ribate, ispirate i onda čekate da se osuši. Uzmite kupon i prepustite taj posao profesionalcima!

Dubinsko pranje bračnog dušeka podrazumeva obostrano pranje uz odstranjivanje fleka, nečistoća, grinja i neprijatnoih mirisa.

Pranje obavljamo kvalitetnim (sertifikovanim) praškovima iza kojih ostaje prijatan miris svežine. Nakon pranja, potrebno je samo nekoliko sati da bi se Vas dušek u potpunosti osušio.

Kupi za 1.200 RSD!

 

 4  Analiza i izrada Feng Shui projekta za Vaš prostor!

Feng šui ili veština usklađivanja odnosa čoveka i njegovog okruženja se primenjuje već više od četiri hiljade godina. Prostor u kome živimo utiče na naš prosperitet, uspeh, ali i našu ravnotežu, kao i opšte zdravstveno stanje. Praktikovanje ove stare kineske tehnike i pravilno uređenje našeg prostora može nam pomoći da u njemu uživamo i na pravi način usmerimo energiju na zadovoljavanje sopstvenih potreba, želja i planova.

 

Počni sa praktikovanjem Feng Shui filozofije – uzmi kupon za Vaš lični Feng Shui projekat za uređenje doma!

 

Kupi za 450 RSD!

 5  Peglanje 3kg veša ili 3 košulje sa antibakterijskim tretmanom

Neka Vaš veš bude uvek lepo i uredno popeglan i spakovan, a slobodno vreme provedite sa porodicom i dragim osobama. 😉

Dajte sebi odušak i provedite vreme sa sebi dragim osobama uz našu specijalnu ponudu peglanja veša do 3 kg ili 3 košulje sa antibakterijskim tretmanom za 250 din.

Perionica Pčelica 2016 nudi Vam pranje svih vrsta veša, garderobe, ćebića, posteljina i ostalih stvari. Veš se pere najkvalitetnijim sredstvima, zasebno od drugog veša ostalih klijenata, kao i peglanje veša. Time se ispunjavaju najviši higijenski standardi. Po dogovoru se može vršiti dostava na kućnu adresu.

Kupi za 250 RSD!

 

 

 6  Redovan godišnji servis klima uređaja

Da vazduh u Vašem domu bude svež i čist – ne čekajte neugodan miris, loše hlađenje ili grejanje!

Kompletan servis obuhvata:

  • Profesionalno čišćenje i pranje unutrasnje jedinice klima kliner kiselinom
  • Koristi se boca pod pritiskom za ciscenje unutrasnje jedinice
  • Četkanje saca spoljne jedinice po potrebi
  • Provera instalacija i kompresije
  • Dopuna freona do 150g besplatna
Kupi za 720 RSD!

 

 

 7  Ukrasi dnevnu sobu omiljenom fotografijom na slikarskom kanvas platnu

Unesite toplinu i oplemenite svoj ambijent, bilo da je to Vaš dom ili radni prostor, kancelarija ili dnevna soba. Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je idealno rešenje!

Slikarsko platno je oduvek imalo visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napredku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Odaberite dimenziju 30×40 ili 60×40 i napravite prostor za Vaš novi omiljeni  ukrasni detalj!

Kupi za 700 RSD!

 

Nadamo se da ste pronašli sve što Vam je potrebno!

Srećan Uskrs želi Vam,
KupiMe.com!

Jedan komentar

  • Milena april 11, 2017

    do kada traje ponuda?

Komentari su zatvoreni.