2680026487gal_4_141621.jpg

Predstave koje ne treba propustiti u aprilu!

Dragi ljubitelji pozorišta, teško vam je da odlučite koje predstave da gledate u aprilu? Tu smo mi sa spiskom 7 najboljih predstava koje morate pogledati do kraja ovog meseca! 🙂

7 PREDSTAVA ZA LJUBITELJE POZORIŠTA

 

 1  UDAJ SE MUŠKI – Akademija 28

Utorak 11.04.2017. u 20h na velikoj sceni Akademije 28

Hit komedija koja će te nasmejati do suza!

U središtu ovog komada je priprema venčanja, i različiti pogledi na to kakva svadba da bude, ali svakako mora da zadovolji uslov, da bude i tradicionalna i moderna. Ovaj događaj, kod likova će dovesti do otkrivanja razlicitih karaktera, zabluda, očekivanje.

Kupi za 375 RSD!

 

 2  SUMNJIVO LICE – Dorćol Platz

Utorak, 18.04.2017.  u 20h u Dorćol Platzu (Dobračina 59)

Predstava koja vas tera da se zamislite!

U ovoj postavci predstave, postavlja se pitanje o kritičkom potencijalu komedije Branislava Nušića. Umesto lakoće i razbibrige, ova predstava tera vas da se zamislite: na koji način sistem prisvaja anti-sistemsku umetnost i kako kontroverzni, osporavani tekstovi na kraju postaju klasika, lektira za osnovnu školu? Sumnjivo lice tretiramo kao politički komad, preispitujući da li se i u kojoj meri društvo promenilo od trenutka kada je napisan, pa do danas. IZVINI NUŠIĆU!

Kupi za 400 RSD!

 

 3  IMAMO DOJAVU – Akademija 28

Četvrtak, 20.04.2017. u  20h u Akademiji 28

Urnebesna komedija o studentima iz unutrašnjosti!

Duhovita priča o dugodišnjim prijateljima i cimerima Siniši i Besimu, koji ne uspevaju da plate kiriju gazdarici Mari za stan u Beogradu, na komičan ilustruje poznatu situaciju u kojoj se dva studenta iz unutrašnjosti mogu naći.

Zajedničko pokretanje biznisa koji obećava sticanje velike količine novca za kratko vreme, ultimatum je koji im gazdarica postavlja, ali će upravo iz tog posla proizaći brojne nevolje za svo troje. Predstava se poigrava sa aktuelnom nacionalnom netrpeljivošću, te problemima mladih, kao i problemima opšte egzistencije. Specifičnost ove komedije je po tome što zadrži i stotinu najduhovitijih tvitova.

Kupi za 350 RSD!

 

 4  CRVENA: SAMOUBISTVO NACIJE – Bitef teatar

Sreda, 19.04.2017. u 20h u Bitef teatru na Dorćolu

Crvena je predstava o besu, bolu i očaju mladih u Srbiji.

Crvena: Samoubistvo nacije je predstava koju izvodi deset muškaraca, a bavi se položajem žena u Srbiji danas, te teškoćom da u ovom društvu odluče da budu ili ne budu majke.

Predstavu izvodi deset mladih glumaca, u glavnim ulogama su Đorđe Živadinović Grgur, mladi glumac koga ste televizijski upoznali kroz lik Pece iz serije Ubice moga oca, Mladen Sovilj, poznat vam je iz filma Neposlušni, kao i iz predstava Uobraženi bolesnik (JDP) i Moje dete (BDP), Zoran Pajić, budi vas u jutarnjem programu Play radija, a Zoltan Pletl je iskusni glumac, koji već dugo radi u pozorištu sa rediteljima kao što su Ljubiša Ristić i Andraš Urban.

Kupi za 350 RSD!

 

 5  KAFANA BALKAN – Dom Sindikata

Petak 21.04.2017. u 20h  u dvorani Doma Sindikata

U glavnim ulogama: Marko Nikolić, Marijana Mićić, Saša Joksimović, Miroljub Turajlija, Dragana Mićalović i Tea Gjorgjioska

“KAFANA BALKAN” je dom ljudi koji su izgubili nadu i zaturili sreću, pa provode dane rešavajući ukrštene reči, ogrnuti duvanskim dimom, setnom pesmom Cigana i alkoholnim isparenjima.

Bez obzira kog su pola, starosti, pošteni ili prevaranti, verni ili preljubnici, u potrazi su za ljubavlju, trpe različite gluposti i čine razne ludosti da bi je se dočepali.

U gorko-slatkim situacijama, razotkrivajući jedni druge, u stvari oslikavaju svoje težnje i zavlače ruku u kutiju izgubljenih stvari tražeći sreću. Od tugovanke nad promašenim životima, preko duhovitih dijaloga, u kafanskom loncu se kuva ljubavna priča začinjena dosetkama o ljubavi, filozofiji života i opstanka.

Kupi 630 RSD!

 

 6  PAZI S KIME SPAVAŠ – Akademija 28

Subota 22.04.2017. u 20h

Komedija u Akademiji 28 kakva nikada nije viđena u našim pozorištima jer je zasnovana na originalnoj ideji!

Čitav tekst ove predstave sastavljen je od stihova popularnih, zabavnih i narodnih pesama domaćih autora i autora bivše SFRJ, čime ova predstava pored odličnog zapleta i odlične glumačke ekipe, garantuje smeh do suza.

Mirka Vasiljević u glavnoj ulozi!

Kupi za 370 RSD!

 

 7  PLASTIKA – Akademija 28

Utorak 25.04.2017. u 20h

Komedijska ,,drama” za dve žene u najboljim godinama ili ti DRAMEDIJA!

Sve se dogadja u teretani, čekajući dr. Štibohara Šta je bilo, bilo je. Novom snagom u novi život. Evo njih dve, Katarine i Miline u elitnoj teretani zatvorenog tipa gde čekaju personalnog trenera koji će im odrediti vrstu treninga. Samo za njih, da budu ono što nikada nisu bile. Posle toga sledi čarobni skalpel dr. Štibohara koji će popraviti sve ono što je život pokvario.

Dva dijametralno suprotna karaktera, dve naizgled obične ali uzbudljive sudbine kroz koje se prelamaju smešne i bolne odrednice vremena u kome živimo , sučeliće se na spravama za korekciju tela i duše. Ishod njihovog susreta je krajnje neizvestan, kao i naši životi uostalom.

Kupi za 590 RSD!

 

Predstava koju želiš se ne nalazi ovde?

Uzmi kartu za bilo koju predstavu iz Bitef teatra, pozorišta Slavija i Akademije 28 po specijalnim cenama!

Bitef teatar: Predstava po izboru iz aprilskog repertoara već od 300 din! Kupi OVDE!
Pozorište Slavija: Karta za predstavu po izboru već od 440 din! Kupi OVDE!
Akademija 28: Karta za predstavu po izboru na dečijoj sceni po ceni od 250 din! Kupi OVDE!

Lep provod u pozorištu želi ti,
KupiMe.com!