mrsava

Nikad dovoljno mršava?

Moderni mitovi o izgledu ženskog tela promenili su nam poglede u ogledala i odjednom smo se našli u dilemi kad su to Rubensove lepotice prestale da budu reper ženske lepote? Kada su to divne ženske obline zamenile izražene kosti na manekenkama i modnim pistama? I kome je to uopšte lepo?

Istina je da modna industrija diktira kako ćemo izgledati plasirajući modne trendove, ali da li zaista treba dopustiti toj moćnoj finansijskoj mašineriji da nam kreira i modele lepote, šta nam se to kod nas samih dopada, a šta bi trebalo da promenimo. Istina je takođe da nas je i evolucija odvela u neke nove životne navike promenom načina života pa sad imamo celulit od sedenja i drugačije hrane, a nekada je na izgled žena uticala najviše genetika. Hrana je svima podjednako bila dostupna i dabome zdravija. Nisu provodile sate sedeći u zatvorenom prostoru i u kolima.

Bilo kako bilo, žene su se našle u situaciji da im danas treba mnogo napora, rada i vežbanja u kombinaciji sa puno kvalitetnog sna i odabrane, zdravo pripremljene hrane ne bi li održale izgled i fizičku formu koja ih čini zadovoljnim. Ali i mnogo novca. Skupi tretmani u serijama, mesečne članarine za fitness klubove, individualni treninzi, masaže…. postalo je takođe i skupo biti fit.

Zato vam treba dobar plan za vaš savršen izgled. Prvo i najvažnije, recite same sebi kako želite da izgledate i ne ugledajte se na modele koje su vam drugi nametnuli. Najzgodnije ste kad ste same sebi zgodne, tada će vas i drugi takvima videti. Ne postoje idealne dimenzije kao što ne postoji ni idealan muškarac, postoji samo najbolje za vas.

Kad ste zamislile svoju idealnu verziju, odaberite način vežbanja koji vam najviše prija i najdelotvornije tretmane jer mršavljenje nikad nije bilo lakše! Bez dijete i mnogo muke. Malo LPG-a i zatezanja, malo topljenja masnih naslaga i masaže i leto će dobiti novi oblik. Zašto ne iskoristiti  nove tehnologije u službi lepote kad su već tako moćne, dokazano efikasne i što je najvažnije vama pristupačne uz KupiMe ponude?  Tretmani za oblikovanje mišića zameniće mukotrpno znojenje u teretani, masaže će vas osloboditi celulita, izbaciti višak tečnosti ali i obezbediti malo uživanja tokom ovog procesa mršavljenja. Gipsane bermude smanjiće vam centimetre u obimu tamo gde poželite, a LPG aparati uglačati vašu mekanu kožu tela.

Kombinacijom ovih delotvornih tretmana u serijama rezulati su brzo vidljivi ali i dugoročni. Kad ovako postavite plan svog izgleda onda vam neće biti teško da i svoje navike u ishrani  prilagodite prvim pozitivnim rezultatima i tako ste bez muke i nezadovoljstva same sebi idealne.

I onda nije više pitanje jeste li dovoljno mršave. Jer, zapravo jeste, i uvek ste bile. Samo ste možda zaboravile da to sebi svakog dana ponavljate.