Igra escape room u Beogradu

Da li ste do sada probali igru Escape room?

Preteče igara Escape room-a su virtualne online igrice gde smo rešavali zagonetke i osvajali ključeve za odlazak na sledeći nivo i u sledeću sobu. Po ugledu na te igre priče su prenešene u prave sobe i kuće i sada imamo priliku da se zabavljamo tražeći rešenja skrivenih zadataka u realnom vremenu.

Ukoliko imate detektivski duh, volite matematičke i druge zagonetke ovo su prave igre za vas. Igra poziva na ujedinjenje svih članova tima, tako da kroz igru možete da preispitate i svoj timski duh  ;). Tim može da broji i do 5 članova.

Početak igre počinje ulaskom u „sobu“ i vreme počinje da odbrojava. Igra je ograničena na sat vremena, odnosno na sat ipo u zavisnosti od tipa sobe. U tom roku je neophodno da rešite sve izazove koji su stavljeni pred vas i nađete izlaz. U escape room igri je neophodno da pratite tragove i rešavate zagonetke koje vas vode do rešenja odnosno ključa za zlazak iz sobe u kojoj ste zaključani. Ne brinite se, pored vrata postoji dugme za hitan izlazak iz sobe. Ukoliko vam zatreba pomoć uvek možete da je zatražite od game mastera koji prati igru putem kamera. Oni će vas navesti kako da dođete do sledećeg traga ili rešenja i  zapamtite nema odustajanja, draž je u tome da iz sobe izađete kao pobednik i za što kraće vreme.

Iz svake igre izaćićete kao iz nekog novog malog univerzuma u kome ste proveli vreme u ulozi detektiva koji je uspešno rešio zadatke zajedno sa svojim timom.

Kao pasionirani igrači ovih zanimljivih igara, želimo da vam predložimo da izaberete jednu ponuđenih escape room-ova i oprobate se u ovim uzbudljivim igrama. Naša ekipa broji 5 članova i mi smo već uigran tim koji je obišao do sada više od 15 escape room-ova, a verujemo da ćete nam se i vi uskoro javiti u komentarima da nam kažete iskustva vaših timova.

U zavisnosti od toga koja od tematika koja vam je najbliža izaberite neku od ponuda koje su trenutno na popustu.

Escape room igre na popustuSpasite svet od zlikovaca iz horor filmova i pobegnite iz kuće strave. Rešite zagonetke, provalite šifre, otključajte katance i bežite…Imate samo 75 min. Escape room Runaway na Novom Beogradu.

Lov na vešticu nikad nije bio uzbudljiviji! Testiraj živce sa svojom ekipom na putu punom misterije i zagonetki, kome je cilj samo jedno – UBITI VEŠTICU! Imate 60 min. Escape Room The Witch na Dorćolu.

Throne Games priču počinjete na venčanju kralja Džofrija u trenutku kad je otrovan. Očajna kraljica Sersei zahteva pravdu. Gosti u panici traže spas, a Lord Bejliš vama nudi pomoć prilikom bekstva. Hoćete li se na kraju prikloniti Lanisterima ili priznati Deneris za kraljicu? Imate 60min. Escape Room Throne Games na Dorćolu.

Ukoliko ste dovoljno vešti da rešite sve zagonetke koje je Nikola Tesla postavio da bi zaštitio svoje radove, možete doći u posed njegovog najvećeg izuma kojim ćete promeniti svet! Imate 60min. Escape room Tajna Nikole Tesle na Dorćolu.

Soba napravljena po uzoru na čuvenu kompjutersku igru „Civilizacija“. Pređite za 60 minuta put od kamene sekire do svemirskih putovanja. Doživite trenutke najvećih naučnih otkrića kroz istoriju čovečanstva. Budite u ulozi Ramzesa, Leonide, Isaka Njutna, Mendeljejeva, Stivensona, Tesle… Tehnološki razvoj čoveka je u vašim rukama. Imate 60 min. Escape room Civilizacija na Dorćolu.

Čudesni  Majanski  dijamant „The Eye of Jaguar“ je u Muzeju na izlozbi. Samo treba da ga nađeš! Samo 60 minuta imaš da ga ukradeš i da se izvučeš. Escape room Quest Skadarlija.

Nalazite se zaključani u biblioteci genijalnog profesora. On traži brilijantne asistente koji imaju potencijal da ga naslede. Postavio vam je veliki izazov. Jedini izlaz je da pročitate stotine knjiga za 60 minuta ili pametno odaberete samo nekoliko… Escape room Biblioteka na Novom Beogradu.

Igra je u retro stilu, a scena je zapravo stan u kom pobednik u kuglanju živi. Na prethodnom takmičenju on je osvojio veliku svotu novca što je razljutilo lokalnu mafijašku grupu. Nakon turnira on više nije bezbedan i zato nes
taje, a novac sakriva u svom stanu. Zadatak takmičara je da nađu taj novac! Imate 60min. Escape room Nestali kuglaš u centru grada.witch_escape2

Detektivski posao za tebe i tvoju ekipu. Nalaziš se u stanu potencijalnog kradljivca čuvene slike. Pronađi Mona Lizu i izađi kao pobednik. Imaš 60 min. Escape room Detektivi – Bulevar Kralja Aleksandra.

Mi nastavljamo sa našim escape avanturama, a vama predlažemo da pozovete prijatelje i prepustite se ovom zanimljivom vidu zabave.

Kupi Me Eskejperi 😉